The decorator's blog

by Simon De Backere

18-02-2021

Nieuwe locatie, nieuw assortiment

We gaan spannende tijden tegemoet. Vanaf april beginnen we aan de inrichting van onze nieuwe showroom. De plannen zijn gemaakt en alles krijgt stilaan zijn definitieve vorm.

In het licht van de nieuwe locatie, zullen we ook heel wat nieuwe artikelen voorstellen. Zo introduceren we onderandere 2 nieuwe meubelmerken: Passe Partout en PR-Living. We kijken heel erg uit naar deze nieuwe samenwerking, want ze vormen het sluitstuk van ons totaalassortiment. Na de opstart van onze gordijnen en raamdecoratie mogelijkheden, was het vooral zitmeubilair die nog ontbrak in ons aanbod. Daarvoor hebben we nu meteen 2 nieuwe partners, beiden Belgisch én met Europese productie.

De collectie van Passe Partout typeert zich door modellen die blenden in elk interieur. Een Passe Partout zetel kan je heel persoonlijk maken dankzij de vele mogelijkheden qua kleuren, stoffen en zelfs leder. De opstelling stel je zelf samen met de diverse modules waar je eindeloze combinaties mee kan maken. Ook de andere Passe Partout meubelen komen in heel diverse uitvoeringen zodat er altijd wel iets is dat perfect in jouw interieur past.

PR-Living Belgium is een wereldspeler in de meubelmarkt, gegroeid sinds 1960 uit een klein West-Vlaams familiebedrijf. Intussen bevinden hun productiefaciliteiten zich op drie verschillende continenten, van waar ze het beste van Belgisch geïnspireerde design meubelstukken naar de wereldwijde consument brengen. Het is een mix van eigentijdse meubelen en de pure Vlaamse landelijke stijl. De stof- en lederkeuze is zéér uitgebreid. Op de landelijke zitbanken is het zelfs mogelijk om de vulling van echte dons te voorzien, die een iets nonchalante uitstraling geeft.

Met enkele toonzaalmodellen zullen we een blik geven op de oneindige mogelijkheden binnen deze 2 merken. Dankzij het vele staalmateriaal en de verschillende mogelijke modules, zullen we jouw zetel volledig kunnen aanpassen naar ruimte en smaak. Maar in beide assortimenten zit nog zoveel meer; (salon)tafels, stoelen, club chairs, barstoelen… Allemaal tot in het detail te personaliseren.

De opening van onze nieuwe showroom in de Stuersstraat voorzien we midden juni. Intussen blijven we open in de Stationsstraat en dit tot zaterdag 15 mei.

By Simon De Backere | 18-02-2021 | Categorie: Algemeen

Terug naar overzicht