The decorator's blog

by Simon De Backere

11-05-2020

The Next Step

Het is opnieuw tijd voor ‘the next step’. Wat ooit startte bij ons thuis in onze woonkamer met een kleine decoratie- en bloemenshop, transformeerden we intussen op onze gekende locatie naar een sfeerwinkel en showroom. Van in het begin stond sfeerbeleving daarbij centraal. Enige tijd later kwam daaruit ook onze baseline ‘we maken sfeer om in te leven’.

Ons concept en onze ontwerpvisie rond sfeer maken, resulteerde intussen reeds in tientallen maatwerkprojecten. Met alle maatwerkmogelijkheden die we in eigen beheer tot bij je thuis brengen, maken we een harmonieus geheel van je interieur. De aanvulling met sfeervolle items uit onze shop, zorgt voor de finishing touch.

De vraag naar onze interieurprojecten neemt pijlsnel toe. Om een goede begeleiding in de voorbereiding maar ook in de werfopvolging van onze projecten te kunnen garanderen, dopen we onze locatie om tot ‘interieurstudio en showroom’. In de studio, waar vooral het ontwerp en de diverse materiaalkeuze centraal zullen staan, ontvangen we je op afspraak in de sfeervolle setting van onze projecten. De geplande ombouw hebben we nog niet kunnen uitvoeren door de actuele Corona-toestand. We voorzien die nu voor het najaar.

De showroom blijft natuurlijk vrij toegankelijk elke vrijdag en zaterdag in de namiddag. Je kan nog steeds komen shoppen, en meer dan ooit nu ook online. Onze webshop www.decoratorsshop.be wordt de centrale shoplocatie waar we iedere dag de klok rond open zijn. Het item toch eens in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom.

Zo focussen we in ons groeiverhaal tijdens de week verder op onze projecten en in het weekend op de sfeerbeleving in onze showroom.

By Simon De Backere | 11-05-2020 | Categorie: Algemeen

Terug naar overzicht