The decorator's blog

by Simon De Backere

05-10-2020

wij verhuizen!

Begin mei lieten we jullie reeds weten dat we door de groei in onze interieurprojecten onze winkel omvormden tot ‘interieurstudio en showroom’. Zo focussen we tijdens de week verder op onze projecten en in het weekend op de sfeerbeleving in onze showroom.

Maar volgend jaar komen we met nog iets veel straffer…

want...

We verhuizen!

Begin september tekenden we voor een nieuw project waar we onze slogan ‘sfeer om in te leven’ werkelijk tot leven zullen wekken. We gaan naar een nieuwe locatie waar ons gezinsleven en onze showroom één worden. We zullen je dus voortaan welkom heten in onze eigen woning die je volop zal weten te charmeren en inspireren.

Waar?
Ja, we blijven in Ieper! Want hier is de uitvalsbasis voor onze zaak, maar hier zijn we ook genesteld met ons gezin. We blijven zelfs in dezelfde buurt, zeg maar om de hoek, want onze nieuwe locatie zal je vinden in de Stuersstraat.

Wat?
Op het gelijkvloers zullen we verschillende ruimtes exclusief voorbehouden voor de showroom naast onze privé ruimtes. Zo wordt het huis deels showroom en deels een thuis voor ons gezin. De warmte en huiselijkheid van onze ‘sfeer om in te leven’ zal op die manier meer dan ooit te voelen zijn.

Wanneer?
We blijven nog even op onze huidige gekende locatie en dit tot halfweg mei 2021. We verwelkomen jullie dus binnenkort in de Stationsstraat om de kerstsfeer te komen opsnuiven. En hoe! Alle kerstdecoratie gaat de deur uit aan -40%!

Benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van ons project? Volg ons dan zeker op onze socialmedia.

By Simon De Backere | 05-10-2020 | Categorie: Algemeen

Terug naar overzicht