Milk 'n Sugar

ontbijt- & lunchbar

6 jaar terug namen Bart & Stijn de Illy Shop op het Vandenpeereboomplein in Ieper over en doopten het 'Milk 'n Sugar'. Na jaren te puzzelen met de bestaande winkelinrichting en hun concept van koffiebar steeds meer te zien opschuiven naar ontbijt- & lunchbar, was de tijd rijp om hun zaak volledig te transformeren.

We kozen ervoor om de keukenruimte open te maken, net zoals we dat in een huiselijke inrichting vaak doen. De keuken staat nu centraal en zorgt voor de warme beleving. Je mag er letterlijk meekijken in de potten.

Gezien Milk 'n Sugar vooral 's morgens en 's middags open is, kozen we voor lichte kleuren. De blauwgrijze kleur van het keukenmeubel schijnt zich ook aan te passen aan de lichtinval, waardoor het interieur meeleeft met het weer.

Bart & Stijn vroegen ons ook om een nieuwe huisstijl te ontwerpen in de sfeer van het nieuwe interieur. Ze vroegen ook onze raad over het nieuwe servies. Zo wisten we alles perfect op elkaar af te stemmen in één authentieke, ambachtelijke sfeer.

www.milknsugar.be