interieurinrichting

kasten & tafels

In onze showroom presenteren we onze eigen ontworpen meubelen zoals vitrinekasten, bibliotheken, tafels, bureaus, consoles en salontafels. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ons atelier wordt jouw meubel steeds vanaf nul op maat gemaakt.

meer over onze meubelen op maat

keukens

De keuken is het kloppend hart van de woning. Het is een echte leefruimte waar naast koken ook gezellig wordt getafeld met het gezin en met vrienden. Bij de uitwerking van onze keukens op maat maken we gebruik van diverse warme materialen met het oog op precies die gezelligheid. Wij kaderen een ruim gamma aan technische systemen en apparaten in een sfeervol geheel.

meer over onze keukens op maat

badkamers

In onze badkamer- en dressingontwerpen maken wij het verschil met zin voor realiteit en functionaliteit, maar ook met verbeelding en gevoel voor esthetiek. Het resultaat: ruimtes die aanvoelen als oases van rust en sfeer, die het functionele perfect combineren met ultieme charme.

meer over onze badkamers op maat

inbouwkasten

Voor het efficiënt benutten van de soms schaarse ruimte in huis zoeken wij samen met jou naar de meest elegante oplossing. Een inbouwkast hoeft namelijk geen saai element te zijn. Dankzij de oneindige mogelijkheden in onze maatwerkproductie geven we meerwaarde aan elk project.

meer over onze inbouwkasten

totaalprojecten

Je interieur spreekt voor jou. Daarom is het zo belangrijk dat wij als ontwerper precies weten welk verhaal je wilt vertellen. Dit verhaal vertalen wij in schetsen en moodboards die de basis vormen voor het uiteindelijke interieurontwerp.

meer over onze totaalprojecten

Je wenst een sfeervol interieurontwerp? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak