kasten & tafels op maat

kasten & tafels op maat

We ontwerpen al onze meubelen zelf: vitrinekasten, bibliotheken, tafels, bureaus, consoles en salontafels. Enkele realisaties staan uitgestald in onze showroom, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt, want elk meubel maken we op maat in ons eigen atelier.

3 afwerkingen in het kleur van je keuze: geschilderd, getinte eik of gepatineerd.

GESCHILDERD

De basis van het meubel bestaat uit dennenhout in combinatie met MDF. Naast onze eigen selectie kleurstalen kan elk ander kleur op aanvraag gemaakt worden. De borstelstrepen in de toplaag zorgen voor een landelijke uitstraling.

GETINTE EIK

De structuur van het meubel wordt gemaakt in massieve eik. De vlakke delen zijn in fineer eik. De eik wordt getint omwille van de zichtbaarheid van de tekening. Bovendien behoudt het hout op die manier zijn warme charme. Wens je een brutere look? Dan kunnen we het oppervlak borstelen of zandstralen.

GEPATINEERD

Patineren is een schildertechniek waarmee we een meubel een verouderde, doorleefde uitstraling geven. Het is perfect mogelijk om een gloednieuw meubel er antiek en eeuwenoud uit te laten zien. We bepalen de patine aan de hand van stalen. Indien nodig maken we een staal op maat.

Op onze interactieve projectenwand in de showroom stellen we de look & feel van je meubel samen. Kroonlijst, plint, deurpaneel, rug, tablet... Wij hebben diverse types waaruit je kan kiezen. Zo wordt je meubel een echte pièce unique!

ontdek ons ander maatwerk

Ook op zoek naar een tafel, kast of bibliotheek op maat? Kom langs in onze interieur- en decoratiewinkel of maak een afspraak!

Maak een afspraak