keukens op maat

keukens op maat

Veelal is de keuken het centrum van alle activiteiten in een woning. De keuken fungeert als ultieme woonruimte waar natuurlijk gekookt wordt, maar waar vooral ook geleefd wordt. Door het gebruik van warme materialen bij het ontwerpen van onze keukens scheppen we een gezellige en warme sfeer in de ruimte. Techniek en apparaten worden slim geïntegreerd zodat ze bijdragen aan dit sfeervolle kader.

In ons atelier wordt alles steeds vanaf nul op maat gemaakt. Geen opvulstukken dus, maar een ruimte die volledig tot op de centimeter wordt benut. Zo hoeven we geen compromissen te sluiten met standaardmaten, maar wordt elk stuk gemaakt volgens jouw specifieke ontwerp.

Ons atelier werkt nog vanuit de traditionele technieken van de meubelmakerij. Zo werken we vaak met inliggende deuren. Dit geeft authenticiteit aan onze landelijke projecten. Zowel cottage, klassieke als eerder strakke keukens worden door ons uitgevoerd.

Elektroapparatuur is vrij bij ons te kiezen: Falcon, AGA en Lacanche fornuizen, inbouwappartuur van Siemens, Miele, Liebherr, Novy, enz.

Meer over onze keukens:
5 ideeën voor een sfeervolle landelijke keuken
Fior di Bosco: uniek marmer als keukenwerkblad

ontdek ons ander maatwerk

Ook op zoek naar een sfeervolle keuken op maat? Kom langs in onze interieur- en decoratiewinkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak