totaalinrichting

ontwerp

Een interieur is de weerspiegeling van de persoonlijkheid van de bewoners. Daarom starten we elk interieurproject met een uitvoerig gesprek. Op die manier peilen we naar je verwachtingen en naar de leefgewoonten die van invloed zijn op je interieur. Wij vertalen jouw wensen naar schetsontwerpen gecombineerd met moodboards van de verschillende materialen.

uitvoering

Zodra het ontwerp op punt staat, start de realisatie van je nieuwe interieur. Het maatwerkmeubilair voor keukens, badkamers, leefruimtes en bibliotheken vervaardigen we met oog voor detail en authenticiteit in ons eigen atelier. We verzorgen bovendien de verdere afwerking zoals schilderwerken en de installatie van raamdecoratie.

Voor de uitvoering van totaalprojecten staan wij in voor de coördinatie van vloer- en schilderwerken, raamdecoratie, verlichting, enz. Reeds van in het begin geven we advies bij de keuze van de geschikte aannemers.

sfeermakers

Een interieur krijgt pas zijn warme en sfeervolle uitstraling met welgekozen decoratie. In onze showroom vind je een ruim aanbod decoratieve objecten en verlichting die zorgen voor een persoonlijke toets.

Door de vele mogelijkheden in maatwerk zijn we een ideale partner voor winkel-, horeca- en kantoorinrichting.

ontdek ons maatwerk meubilair

Je wenst een sfeervol interieurontwerp? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak