herenhuis met tijdloze woonstijl

totaalproject Poperinge

De sfeer van dit statige nieuwbouw herenhuis diende zich binnen te vertalen naar een tijdloze woonstijl. De vrouw des huizes houdt van warme interieurs met knusse hoekjes en barok elementen. Wij zorgden voor ontwerp en uitvoering: maatwerk kasten, schilderwerken, verlichting, meubelen en accessoires.

Het binnenvallend licht vanaf de achtertuin lieten we in de hal speels weerkaatsen door een schildertechniek met afwisselend matte en glanzende banen. In de eetkamer realiseerden we een gepatineerde boiserie in Franse stijl. Deze uitwerking in hout geeft de ruimte een zeer warme en gezellige sfeer. Langs de grote, mooie deurramen staat de lichtrijke zithoek in direct contact met de tuin en het achterliggende landschap. De naturelle kleurtonen sluiten hier perfect bij aan. De muren van het bureau werden rondom met maatwerk bibliotheekkasten bekleed. Zittend aan het bureau wordt je rug lekker verwarmd door de haard op hoogte.

De kroonlijsten, wandlijsten en rozetten decoreren de muren en de plafonds en zorgen voor het authentieke karakter. De welgekozen luchters en wandverlichting stralen één en al elegantie uit.