kleurrijke keuken voor échte durvers

keuken Voormezele

Het was meteen duidelijk dat de bewoners van deze knappe rijwoning in hartje Voormezele échte durvers zijn. De terrazzo vloer was al gekozen en had een bleke basis met accenten van oranje en groen. ‘En we willen een groen marmeren werkblad,’ vulde de vrouw des huizes verder aan. Een fijne opdracht die intussen het buitenbeentje van onze realisaties is geworden.

Wanneer klanten een zeer specifiek werkblad willen, nemen we hen steevast mee naar de platenhal. Daar bekijken we de vele mogelijkheden aan materialen en afwerkingen. Je kan er ook meteen de plaat kiezen die voor jou de mooiste tekening heeft. What you see is what you get.

Het werkblad aan de keukenwand en op het eiland werd uitgewerkt in Vert de Rajasthan, een groene marmersoort uit India. Om deze fantastisch mooie marmersoort alle eer aan te doen, kozen we ervoor om de spoelbak mee in het werkbladmateriaal uit te voeren.

De ruime nieuw aangebouwde keukenruimte gaf de kans om met een groot eilandblok te werken in 2 niveaus. Het werkblad rijst als het ware uit het eiken eilandblok. Het bargedeelte in eik blijkt intussen de plek te zijn waar de tienerkinderen het liefst vertoeven.

Photo Credits Bert Demasure