The decorator's blog

by Simon De Backere

23-09-2021

de kaars in een nieuw licht

Het lekker gezellig maken op een kille herfst- of winteravond, dat doe je met kaarslicht. Maar misschien ben je het beu om telkens nieuwe kaarsen te moeten kopen, heb je net je woonkamer laten schilderen en ben je bang voor roetsporen of vind je het wat gevaarlijk met je kleine kinderen en de hond die gezwind door het huis rennen.

De voordelen van de Uyuni LED kaarsen zijn eindeloos:
– ze branden niet op en lopen niet af, netjes
– geen verbranding, dus ook geen rook
– ze zijn childproof waardoor je ze zelfs als nachtlampje in de kinderkamer kan gebruiken
– geen brandgevaar wanneer je ze vergeet uit te doven
– ze worden niet warm waardoor je ze terwijl ze branden kan verplaatsen zonder jezelf te verbranden
– ze waaien niet uit, dus kan je ze ‘s avonds ook gezellig op je terras of in je tuin gebruiken

Maar bovenal is de kaars levensecht. De buitenschil bestaat uit echte paraffine was en het kaarslicht wordt gesimuleerd door 15 LED lichtjes die elk met hun interval voor het dansende effect van de vlam zorgen.
Geen lucifers of aanstekers meer waar je heel de kamer mee rond moet en je vingers ei zo na aan verbrandt. Met de afstandsbediening stop je alle kaarsen in één keer aan. Of stel de timer in, die legt de kaarsen automatisch de volgende dag terug aan op hetzelfde moment voor dezelfde brandtijd.

Ook voor restaurants, cafés en hotels is de Uyuni LED kaars een niet te missen item die meteen huiselijke gezelligheid oproept. Veilig en gemakkelijk voor de gastheer, sfeervol voor de gasten.

Kom ze dit najaar ontdekken in onze shop!

Tafelkaars H25 White €33,95/2st – Pillar D7,8xH10 Ivory €23,95 – Pillar D7,8xH15 Ivory €25,95 – Pillar D7,8xH20 Nordic White €26,95 – Pillar D10xH15 Nordic White €29,95

Pre-order? Mail ons!

By Simon De Backere | 23-09-2021 | Categorieën: Decoratie & Accessoires, Algemeen

Terug naar overzicht